Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Päiväys 10.9.2020

Rekisterin ylläpitäjä

SL-Trans Oy
Y-tunnus: 1823363-8

 

Porovedentie 210 B
74160 IISALMI

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Seppo Lappainen
Porovedentie 210 B
74160 IISALMI
Puh. 0400 417 038
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi

SL-Trans Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Pääsääntöisesti asiakastietoja käytetään asiakkassuhteen yhteydenpitoon työn suunnittelun osalta sekä toteutetun työn laskutukseen. Lisäksi olemme mahdollisesti yhteydessä asiakkaisiimme viiden vuoden päästä kun öljysäiliön lakisääteinen tarkastus on jälleen ajankohtaista.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään asiakkaasta seuraavia tietoja:

  • nimi

  • asiakkaan öljysäiliön sijaintiosoite

  • laskutusosoite

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • tilaushistoria ja muut sovitut toimenpiteet

  • mahdollinen suoramarkkinointikielto

lisäksi yritysten osalta:

  • yrityksen nimi

  • yrityksen y-tunnus

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakkaalta yleensä puhelimessa, sähköpostilla tulleesta tarjouspyynnöstä tai muusta tilausta koskevasta viestinnästä.

Rekisterin käyttö

Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon sekä laskutukseen. 

Rekisterin luovutus

Tietoja voidaan luovuttaa ja siirtää rekisterin pitäjän tai sen alihankkijoiden yksiköille henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen asettamin rajoituksin sekä viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, mutta mikäli tällainen tarve tulisi se toteutetaan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamin ehdoin.

Rekisterin säilytys

Rekisteriä säilytetään suomalaisella salasanasuojatulla palvelimella. Asiakasrekisteri on käytössä vain sillä henkilökunnalla, joka operoi tilauksia, työnohjausta ja laskutusta. Rekisteritiedot voivat olla myös teknisesti ylläpitäjän valtuuttaman teknisen tuen nähtävissä järjestelmässä, mutta tuki toimii rekisterinpitäjän valtuuttamana ja käsittelee tietoja vain rekisterinpitäjän lukuun.

Tarkistusoikeus

Käyttäjällä on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä säilytetään. Tietojen tarkistamiseksi käyttäjän tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Muuttaakseen omia tietojaan rekisterissä, rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on mahdollista poistaa tiedot käyttäjärekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähköpostilla tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Ilmoitusvelvoite henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta

Rekisterinpitäjän on ilmoitettava henkilötietoihin kohdistuvista tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaiselle 72 tunnin kuluessa. Mikäli loukkauksesta on todennäköisiä haittavaikutuksia rekisteröidylle, on rekisterinpitäjän ilmoitettava tapahtuneesta myös rekisteröidylle.

Verkkosivuston evästeet

Yrityksen verkkosivustolla saliotarkastajat.fi on käyttössä myös evästiedostot, joilla järjestelmä yksilöi käyttäjän selaimen ja siten mahdollistaa sivuston eri toimintoja sivuston käyttäjälle. Sivustolla käytetään myös kolmannen osapuolen evästeitä, eli käytännössä Google Analytics -kävijäseurantaa, joka käyttää evästeitä sivuston kävijämäärien mittaamiseen sekä mahdollisesti uudelleenmarkkinointiin Google AdWords -palvelun kautta. Lisäksi mahdolliset muut sivuston toiminnalliset lisäosat voivat käyttää evästetiedostoja, näitä lisäosia ovat normaalisti erilaiset sosiaalisen median sovellukset. Evästetiedostoja käsitellään täysin automaattisesti palvelimella, eikä rekisterinpitäjä pysty tunnistamaan niistä sivuston yksittäistä käyttäjää.

Sivuston käyttäjä voi halutessaan estää omassa Internet-selaimessaan evästeiden käytön, mutta tuolloin emme voi varmistaa että sivuston toiminnot ovat käyttäjän käytettävissä. Evästetiedostot käyttäjä voi myös tyhjentää itse evästetiedostot selaimestaan käyttämänsä Internet-selaimen ohjeiden mukaisesti.

Puhelinnumerot

Säiliötarkastukset

GSM 0400 417 038

 

Avoinna

Arkisin klo 8.00 - 17.00

SL-Trans Oy

Porovedentie 210 B
74160 IISALMI

Peltomäentie 10
04220 KERAVA

Toteutus Raketa.fi
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta kaikki sivustomme toiminnot ovat käytettävissäsi. Hyväksytkö evästeiden käytön?