Kuivajääpuhalluksella puhdasta jälkeä

Suoritamme uutena palveluna myös kuivajääpuhallukset. Kuivajääpuhallus on tehokas, hienovarainen ja täysin myrkytön puhdistusmenetelmä erilaisiin puhdistuskohteisiin. Kuivajääpuhallus toimii erinomaisesti kohteissa joissa vaaditaan ehdottoman kuivaa, hygieenistä ja hellävaraista puhdistusta.

Kuivajääpuhalluksessa käytetään -79 asteista hiilihappojäätä ja 3 mm kuivajääpelletit painepuhalletaan 150 m/s nopeudella puhdistettavaan kohteeseen. Nopea ja suuri lämpötilan muutos käytännössä jäädyttää lian ja se irtoaa pinnasta käytännössä murtumalla palasiksi.

Kuivajääpuhalluksen käyttökohteet

Kuivajääpuhalluksesta hyötyvät erityisesti monet teollisuuden alat, painotalot ja kiinteistöhuolto. Koska kuivajääpuhallus on korroosiovapaa menetelmä, eikä siinä käytetä vettä, kemikaaleja tai hankaavia aineita soveltuu se erityisen hyvin erilaisten tuotantolinjojen laitteiden ja komponenttien puhdistamiseen mm.

  • generaattorit, moottorit, vaihteistot ja teollisuusrobotit
  • kuljetushihnat
  • paperiteollisuuden ja painotalojen telat
  • kuljetushihnat
  • sekoitusastiat ja säiliöt
  • maalauskopit
  • uunit

Kiinteistöhuolto voi tilata kuivajääpuhalluksella poistettavaksi graffitit, niin ettei seinämateriaali vahingoitu. Puhdistuksen jälkeen kuivajää haihtuu hiilidioksidina ilmaan ja ainoa jäte mitä menetelmästä syntyy on vain puhdistuksessa irronnut lika.

Mitä kuivajääpuhalluksella voidaan puhdistaa?

Kuivajääpuhallus soveltuu kaikenlaiseen puhdistukseen, sillä voidaan poistaa silikoni-, kumi-, polyuretaani-, maali-, lakka-, liima-, rasva-, öljytahrat sekä pinttyneet karstat, hiilikerrostumat, tärkkelykset, pölyn ja muut kemialliset massat jne.

Kuivajääpuhalluksen edut

Kuivajääpuhallus voidaan toteuttaa nopeasti ilman että puhalluskohdetta tarvitsee purkaa tai suojata, koska kuivajääpuhalluksessa ei käytetä vettä tai kemikaaleja, eikä siitä tule itsessään toissijaista jätettä, eli se on myrkytön. Käytettävä laite on teollisuuspainepesurin kokoinen ja voidaan tuoda puhdistettavan kohteen viereen ja tarvitsee toimiakseen vain sähkövirran. Puhalluksessa voidaan käyttää erilaisia suuttimia puhdistuskohteen ja lian mukaan.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta kaikki sivustomme toiminnot ovat käytettävissäsi. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - sulje ilmoitus En hyväksy